Bandırma'da başbakan heyecanı

Bandırma

Bandırma`nın 2023 hedefleri dosyasını Başbakana elden sunacağız,..


AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Eşref Kasapoğlu, Başbakan Recep
Tayyip Erdoğan'ın 3 Mart 2013 tarihinde ilçe teşkilatları tarafından düzenlenecek olan mitinge katılmak için Bandırma'ya geleceğini açıkladı.


Bandırma`nın 2023 hedefleri dosyasını Başbakana elden sunacağız,..
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın saat 15.30'da Cumhuriyet Meydanında halka hitap edeceğini dile getiren Kasapoğlu, ilçe teşkilatları bünyesinde oluşturdukları komisyonun Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın en iyi şekilde ağırlanması için gerekli çalışmayı yürüttüğünü ve Bandırma`nın 2023 hedeflerini içerir bir dosyanın Başbakan`a elden verileceğini söyledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Balıkesir'de de miting yapacak olmasından dolayı Bandırma'daki mitinge Manyas,Gönen,Erdek,Marmara ve Susurluk ilçe teşkilatlarının katılarak destek vereceğini açıklayan Kasapoğlu, mitinge Bandırmalıların gerekli ilgiyi göstereceğinden şüphelerinin olmadığının altını çizdi.

Kasapoğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Bandırma mitinginin ilçede bulunan 96 bin sabit telefon abonesine sesli mesaj yoluyla da iletileceğini sözlerine ekledi.





erhan ekmekçi
26.02.2013 15:56:49
BANDIRMADAN EKMEK YOK. ARAÇLARLA TOPLANANLARA KONUŞUR...

edicikli
27.02.2013 14:05:18
Başbakan geliyor bakalım kaç yüz otobüs gelecek şehir dışından, araçları nereye saklayacaksınız siz kalabalıkları organize etmeyi iyi bilirsiniz Bütün şehir yalanları hazırmı ama artık mızrak çuvala sığmıyor

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı